Super sympa kerel, luistert naar je wensen en het eindresultaat was een meesterwerk!

Osman
Kessel-Lo

Tristan denkt met je mee voor je meubel op maat. Het is fijn samenwerken en de finale salontafels zijn prachtig en super degelijk.

Katrien
Linden

Tristan luisterde goed en oprecht naar onze vraag en begreep dat het belangrijk was een oud element te verwerken in het nieuwe moderne tafeltje. Het resultaat oversteeg onze verwachtingen: de stijl die we graag zien, met het oude element op "meubelmakker" manier...

Stephanie & Peter

Leuven

De ontwerpfase verliep in korte feedbackloops, zodat het finale ontwerp exact was wat we voor ogen hadden: een modulaire tafel (snel uit te breiden van 6 naar 10 plaatsen) met bijpassende bank. De realisatie is minimalistisch en strak in hout en staal: een prima fit met de rest van ons interieur. 

De prijsafspraken waren helder bij de aanvang van de realisatie. Een vakman en een toffe kerel, een dikke aanrader!

Christiaan
Heverlee

Ik ben heel tevreden over het geleverde meubel. Zeer mooie materialen en goed afgewerkt. De bestelling liep vlot, de levering binnen de voorziene tijd. De prijs-kwaliteitverhouding is zeker oké voor dit handwerk!

Ook heel fijn te weten dat er per meubel dat gemaakt wordt een boom wordt geplant, zo blijft alles in evenwicht.

Désirée
Hoegaarden

Waarom ik ervoor koos om een tafel bij Tristan te laten maken: ik weet dat duurzaamheid bij hem een grote rol speelt. Zo koos hij voor duurzame materialen, FSC-gekeurd hout en plantte hij een boom voor het compenseren van de CO2-uitstoot bij de productie van het staal.

De communicatie vanaf het idee, het ontwerp, de uitvoering, de levering, de factuur, ... verliep heel transparant wat zeer aangenaam was. Ik wist iedere keer in welk stadium het proces zat.

Tristan stelde zijn ideeën voor en daarnaast kreeg ik ruim de mogelijkheid voor een eigen inbreng. Kortom ik ben heel tevreden over hoe dit gelopen is en het eindproduct is nog mooier dan ik mij had voorgesteld.

Hartelijk dank ervoor en ik kan het werk van Tristan zeker aanbevelen.

Claudine

Gent

Meubelmak(k)er Tristan heeft een meedenkend creatief brein, met tijd en zorg voor mijn wensen en noden. Mijn wandmeubel moest rust en soberheid brengen in de kamer, rekening houdend met integratie van een huidige kast. Daarbovenop moduleerbaar zodat het later een andere functie kan krijgen, van kledingrek met dragers/hoedenplank naar boekenrek. 

Top design met aansluitende kernwoorden voor deze vakman: professioneel, warm en bedachtzaam. Aanrader! 

Ellen
Kessel-Lo